Homepage tekst helderblauw

Kerkenbeurs Noord op 20-21 maart 2020 en Kerkenbeurs Zuid op 5-6 april 2020 gaan niet door.

In verband met de maatregelen van de overheid ter bestrijding van het coronavirus, kunnen de Kerkenbeurzen Noord en Zuid 2020 niet doorgaan op de geplande data. Wij hopen die op een later moment alsnog te kunnen organiseren. Meer nieuws daarover volgt.

 

Helderblauw

Wij geloven in wat we doen. Ons werkterrein beperkt zich tot kerken, monumenten en goede doelen. Alleen dan zijn we in staat langdurige relaties op te bouwen en oog te hebben voor nuances. Wat we doen, willen we goed doen en anders doen we het niet. Dan staat kwaliteit centraal, niet kwantiteit.

Passie voor kerken, monumenten en goede doelen heeft een kleur: Helderblauw

Helderblauw is bedenker en organisator van de Kerkenbeurs, facilitaire vakbeurs voor beheerders en bestuurders van kerkgebouwen. Daarbij geven wij Kerkmagazine uit, vakblad over facilitaire zaken voor kerken. Over de onderwerpen binnen dit aandachtsgebied organiseren wij eveneens trainingen en seminars.

Verder zijn wij uitgever van het Diaconiemagazine, de Collectegids en de Gids Nalatenschap. Voor goede doelen organiseren wij ook seminars over bijvoorbeeld nalatenschappen en het werven van major donors.