Organisatie

Wij streven altijd naar een zo sterk mogelijke propositie voor bedrijven. Daarom hebben wij naast magazines en gidsen, ook bijbehorende websites en beurzen.

Kerkenbeurs

De Kerkenbeurs hebben wij in 2008 gelanceerd, toen onder de naam Kerk & Gemeente. In veel Europese landen bestond een dergelijke beurs al. In Nederland nog niet. De eerste editie bleek direct dat de beurs een schot in de roos is. Inmiddels zijn er al vijf edities georganiseerd, zeer tot tevredenheid van exposanten en beheerders van kerken. De beurs vindt elke twee jaar plaats in de Jaarbeurs Utrecht, sinds 2016 onder de naam Kerkenbeurs.

Na de tweede editie is het concept gekopieerd door anderen. Deze beurzen zijn inmiddels allemaal door Helderblauw overgenomen. In Drachten heeft tweemaal de Kerkenbeurs Noord-Nederland plaats gevonden. En in Goes tweemaal de beurs Kerk & Monument. Uit beide regionale beurzen bleek dat kennis van de markt en een zeer goed netwerk van groot belang zijn. Die bezitten wij in ruime mate. Een ander voordeel is dat wij beschikken over ons eigen facilitaire vakblad voor kerken, Kerkmagazine en over de adresdatabase waarin alle kerken in Nederland zijn opgenomen. 

De eerstvolgende edities zijn:

  • Kerkenbeurs Noord 2018, 23 en 24 maart 2018, Drachten
  • Kerkenbeurs Zuid 2018, 6 en 7 april 2018, Breda
  • Kerkenbeurs Nederland 2019, 22 en 23 maart 2019, Utrecht

Uitgebreide informatie: www.kerkenbeurs.nl.