Over ons

Helderblauw BV is in 2013 opgericht als label dat zich richt op beheer van kerken en monumenten en op fondsenwerving door goede doelen. Helderblauw is een klein bedrijf met 3 mensen in dienst. Daarnaast werken wij samen met een vaste pool van leveranciers en ZZP-ers op het gebied van redactie, vormgeving en verkoop. Helderblauw is ontstaan vanuit het zusterbedrijf Insite Media (sinds 2004).

Wij geloven in de kracht van een relatie met zowel onze leveranciers als onze klanten. Die relatie staat voorop bij wat wij doen. Pas als de klant er iets aan heeft om met ons samen te werken, kan er een consistente en vruchtbare samenwerking ontstaan. Of zoals wij het zeggen: 'Omzet is geen doel op zich, maar het gevolg van goede producten en ideeën'.

Informatie over onze gidsen en magazines vindt u onder Magazines.

Helderblauw is bedenker en organisator van de Kerkenbeurs, facilitaire vakbeurs voor kerkelijk beheerders en bestuurders. Uitgebreide informatie over de Kerkenbeurs vindt u op de website www.kerkenbeurs.nl

Voor beheerders en bestuurders van kerkgebouwen heeft Helderblauw een speciale website met nieuws, tips, artikelen en achtergronden: Kerken.nl. Deze website is het verlengstuk van Kerkmagazine.